dimecres, 24 de juny del 2020

ENTRE DOS EXTREMS

  L'aparició de la COVID-19 no ha estat exempta de les notícies falses, quina única pretensió no és altra que desinformar.

  Un exemple ens el donava la setmana passada l'agència REUTERS, que citava tota una sèrie de curiosos "remeis", sorgits al Brasil, el segón país del Continent Americà més castigat per la pandèmia, després dels Estats Units.

  Segons aquesta agència assegura, sembla ser que, en aquell pais iberoamericà, han aparegut fòrmules del tot excèntriques per intentar "curar" la malaltia, tals com aspirina amb mel, per només citar-ne un exemple.

  Perpò probablement, la palma se l'endú el col·lectiu anti-vacunes que, en un article, publicat al mitjà; "Alerta Digital", qualifica la futura vacuna contra la COVID-19 directament com a; "satànica".

  I, per això, tot fent gala del seu desconeixement sobre el que és una vacuna, han tirat de les teories de l'Arquebisbe de València, per fer afirmacions tan fora de lloc, com que la base de les vacunes són cèl·lules de fetus avortats, lo qual, evidentment, no és cert.

  A més, i per que la teoria conspiranoica dels anti-vacunes sembli més "versemblant", gosen assegurar que les vacunes duran un "xip", per controlar-nos.

  Certament que la ment humana és capaç de crear el més bo. I, dissortadament, el més dolent. En aquest cas, només una recomanació per a tots els anti-vacunes. I és que, abans d'obrir la boca s'informin per tal d'evitar, amb les seves teories, casos com el del nen d'Olot que, per rebuig dels pares a les vacunes, va morir de diftèria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada