dimecres, 10 de juny del 2020

PRENDRE LLET; SI O NO?

  El cap de setmana del 6 al 7 dse Juny, el mitj+a digital; "Periodista Digital", es feia ressó d'una curiosíssima protesta que va tenir lloc a la capital gal·la. Estava formada per algunes activistres de PETA, una associació que vetlla per el benestar animal.

  Les activistes, despùllades de cintura amunt, mostraven pintats al seu cos, eslógans del tipus; "No és la teva mare, no és la teva llet", tot fent referència al fet que, segons elles, no hauriem de beure llet de vaca, ja que és per que els vedells s'alimentin.

  De fet, i segons s'ha descobert en excavacions arqueològiques, el det que els humans prenguem llet, fins i tot en edat adulta, sembla remuntar-se a la Prehistòria. Fins i tot, alguns jaciments ens han aportat el tesrtimoni de que, ja en temps prehistòrics, es fabricava formatge.

  La controvèrsia existeix des de ja fa temps. I, exceptuant aquelles persones que són intolerants a la lactosa i, en conseqüència, no poden prendre llet, al menys a Occident, aquest costum està força arrelat.

  Si la primavera passada va ser una activista vegana, i aquest any han estat activistes de PETA en contra de la llet, a saber què ens depara la primavera de l'any vinent.
  

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada