dilluns, 19 de novembre del 2018

MÚSICA A LES BOTIGUES.

  Quan entrem en una botiga o supermercat, normalment hi ha música ambiental. Es tracta d'un "fil musical" que les cadenes de grans magatzems, botigues i supermercats posen als seus centres comercials.

  En algúns d'ells la música està a un volúm accepotable, i és del tipus "funcional", ja sigui instrumental o cançons, cantades sense estridències.

  Però en d'altres i, sobre tot, a les anomenades; "boutiques" de moda, en ocasions la música s'assembla més a la que podriem escoltar en qualsevol discoteca que a música ambiental i funcional. Això passa per que es tracta d'un estil musical més proper al rock o a la música "disco" i que, a més, es reprodueix a un volúm força elevat.

  Això mateix passava anys enrere amb les atraccions de les Fires e Girona, que vcan arribar a un acord, tan pel que fa l'estil musical, com el volúm al que la música es reproddueix mentre les atraccions estàn a la capital del Gironès.

  Possiblement seria positiu que, d'alguna manera, estigués regulat, si no l'estil musical, sí el volúm al que la música es reprodueix en algunes cadenes de botigues, sobre tot de moda, doncs elsw clients possiblement també ho agraïrien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada