dimecres, 14 de març del 2018

CINEMA I MENJAR

  Antigament les sales de cinema eren igual que són les de teatre, uns llocs on estava prohibidíssim menjar. Fins i tot, tan dintre de les sales, com a l'exterior de les mateixes, hi havia un cartell, de mesures considerables, en el que s'adveretia de la prohibició expressa de menjar dins de les sales.

  Els temps han canviat i, d'un temps ençà, les sales que pertsisteixen encara vives, doncs algunes han tancat, també dfisposen, a l'entrada de les mateixes, de mostradors on  s'hi ven de tot, o quàsi de tot, per menjar i beure; des de les típiques crispetes, fins a qualsevol refresc, passant per les patates fregides, "txutxes" i caramels.

 El diumenge, 11 de Març, llegia en un mitjà digital sobre la polèmica, suscitada al voltyant d'entrar menjar extern als cinemes que ja en venen, uns locals quina funció no és, precisament, la de servir-nos menjar, si no la d'exhibir pel·lícules.

  Sembla que,. a alguns espectadors, els ha sortit molt car el fet de portar menjar de fora dins d'un cinema que ja en ven a l'entrada de les sales, un fet que alguns d'aquests afectats ja han denunciat.

  En realitat, seria lògic si en els cinemes no tinguéssin mostradors de venda d'snacks i begudes que no deixéssin entrar res de fora, doncs estarien com abans. O com les teatres, on no es pot portar res de menjar. (Els teatres, ni tan sols disposen de mostradors )

  Però sembla que, a més de les pel·lícules, algunes sales de cinema es volen treure, per així dir-ho, un "sobre sou". O és que el que volen és atraure més espectadors, amb el "ganxo" dels snacks?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada