dimecres, 15 de febrer del 2017

INDÚSTRIA, CULTURA O CRUELDAT?

  El dissabte, 11 de Febrer passat, mentre estava buscxant notícies pel "De tot, una mica", un dels mitjans digitals que normalment colsulto em posava en pantalla dues notícies amb titulars que, si més no, són esfereïdors.

  El títol de la primera d'elles deia que "La indústria de la tauromaquia" havia generat 1600 milions d'euros l'any passat, i en una segona es citava, en gran titular, que el PP havia declarat la taurtomaquia com quelcom "cultural".

  Possiblement és avui dia un contra sentit veure com des dels estaments oficials encara s'està protegint quelcom que ja ni tan sols volen els turistes, per que ells, quan venen aqui venen per altres coses, però no pels toros.

  Contràriament a aquestes afirmacions, el materix dissabte a la nit podia escoltar, a travcés d'un dels canals provats de televisió una noia que afienaava ser espanyola, però antitaurina. I ho deia sense més, senzillament expressant el rebuig que sentia per aqyuesta no-festa i cruel espectacle de fer patir un pobre animal fins arribar a matar-lo.

  I és que si volem visitar Espanya, aquesta té moltres coses, que no tenen res a veure amb aquesta burrada amb els animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada