dijous, 2 de febrer del 2017

UNA NOVA FORMA DE CIBERCRIM

 Si bé les noves tecnologies tenen moltes bondats, també tenen el seu "costat fosc", manifestat en forma de "piulades" i comentaris ofensius, així com vídeos, igualment ofensius.

  Dissortadament els darrers dies hem assistit a tres tristos exemples de bretolades; dues de text i una en vídeo.  Pel que fa les de text, una d'elles, que ja està essent investigada, atacava directament la família; Bosé, amb motiu dela mort , el 23 dde Gener passat,de Bimba, la neboda del cantant; Miguel Bosé, mentre que l'altra la pujava a Internet l'actor, ara pasat a amargat via xarxes socials; Willy Toledo, qui s'acarnissava amb una pobra noia que, sense fer res més que lluir una polsera amb els colors de la bandera espanyola, va ser brutalment agredida per uns brètols que, per a més cobardia, anaven encaputxats.

  I la tercera, en vídeo, en la que un altre poca solta enganyava  un sense sostre amb galetes d'una conegudíssima marca, modificades. Tot i això, aquestl darrer es disculpava en un altre vídeo,encara que el mal ja estava fet.

  No sé si darrere les xarxes socials; com ara Facebook, Twitter, Instagram o YouTube, hi ha alguna mena d'equip moderador. Però seria necessari que aquest existís, per netejar aquestes xarxes de continguts ofensius de qualsevol mena.

  Semnñla que, si anem de turistes als Estats Units, ja ens demanen a quines xarxes socials estem connectats. No sé si, finalment, qui vulgui connectar-se a una xarxa social haura de passar una prova psicotècnica, similar a la que ara es passa per tenir armes, i així, es pugui consegir una llicència que acrediti una persona com a "apta".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada