dimecres, 11 de maig del 2016

QUAN ALGÚ PREDFICA EL QUE NO CREYU

La descoberta dels anomenats "papers de Panamà", ha posat negre sobre blanc de moltíssims fraus fiscals, molts d'ellls comesos per persones de qui ni tan sols se sospitava que actuéssin d'aquesta manera.

  El darrer dels casos que s'han donat és el de dos actors espanyols que, en un moment donat, ens donàven lliçons a través d'un spot publicitatri institucuional a la televisió, precisament durant la campanya de la Declaració de la Renda, en el que ells mateixos ens convifdaven, com a contribuents, a marcar amb una "X" la casella d'aportacions solidàries.

  La sortida a la llum del cas ha commocionat tota Espanya, donada la popularitat dels dos actiors, als que hem vist en multitud de pel·lícules i, fins i trot, en alguna que altra sèrie

  Resulta inxcreïble el fet que prediquéssin amb un exemple que ells ni tan sols complien, malgrat la "cara bonica" que hi posaven.

  I és que hi ha molts personatges que segueixen allò de "Feu el que jo us digui, operò no feu el que jo faig". Això en el sentit de que ells sembla que tinguin un oprivilegi per saltar-se "a la torera" les normes.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada