dimecres, 4 de maig del 2016

A CONTRACORRENT

  Tots hem sigut testimonis, i en sóm, de que les modes venen i van, no només en el vestit, si no en el menjar, la música i molts altres aspectes de la nostra vida.

  Així, resulta que allò que ahir era  considerat "bo", estudis científics determibnen actualment que no ho és gens.

  Ja fa uns quants anys que algú va dir que el peix blau no era bo per la salut, lo qual s'ha comprovat científicament que era una sobiraba mentida. I avui, el peix blau forma part de la tan aconsellada dieta mditerrània com quelcom altament beneficiós per la nostra salut.

  Anys enrere, el cinema va posar el fet de fumar com quelcom "que vestia", "estava bé", era "relaxant", i moltes altrtes coses que ara no venenn a compte.

  Doncs està comprovat que, de tot això, el fum no aporta res de res. Més al contrari, perjudicis en quantitats altes.

  Doncs ara que tothom s'ha tret de sobre la publicitat d'aquesta droga legal, però dura, i lleis estrictíssimes en prohibeixen l'ús en locals tancats i en llocs on hi hagi menors, resulta que, segons podia llegir la nit del dissabte 30 d'Abril al diumenge, 1 de Maig, a Holywood pretenen que se'n torni a fer apologia, ni més ni menys que en pel·lícules qualificades com per a tota la família.

  Aquesta és una d'aquelles notícies que, certament, fan pena, doncs hi ha qui voldria fer tornar una moda que s'ha demostrtat que no té res de bona.

  I és que cal mirar endavant, i no enarrere, com fan els crancs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada