dimecres, 3 de febrer del 2016

UNA XULERIA QUE SURT CARA

  A principis de la darrera setmana de Gener passat va causar un gran rebombori el fet que el "torero" ; Fran Rivera, hagués penjat a les zxarxes socials una foto d'ell torejant amb la seva filla de pocs mesos a coll.

  La foto que es va fer viral va causar una autèntica allau de crítiques, a més del fet que el Defensor del Menor actrués, reptovant l'acció del matatoros, a lo qual Rivera responia, tot argumentant de manera gairebé burleta que el Defensor del Menor només es volia "posar medalletes".

  No sé si algú ha explicat, tan a Rivera com als altres matatoros, que està terminantment prohibida l'entrada de menors a les places de braus on, si la memòria no em falla, no poden accedir fins els 14 ò 145 anys. Antigament hauria estat impensable veure una escena com la que veiem a principis de la darrera sewtmana de Gener. A més, en aquells temps no hi havia ni tan sols el Defensor del Menor.

  Ells poden tenir set vides. Però la dels seus fills petits és quelcom que ni tan sols sols té preu. I no cal que se la juguin per res del Món

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada