dimarts, 16 de febrer del 2016

I LA FINAL; ON ES JUGARA?

  La segona setmana de Febrer va quedar ja decidida la Final de la Copa del Rei que disputara, una vegada més,  el Barça, en aquesta ocasió contra el Sevilla, al que el "mister" blaugrana qualifica de "difícil".

  La incògnita és saber ara quin estadi allotjara aquest partit, d'altra banda polèmic en les seves darreres edicions, pel fet que s'ha xiuklat de manera molt contundent l'Himne espanyol.

  Segons fonts de la Fdederació Espanyola de Futbol, són els clubs els qui han d'oferir el seu estadi, i posar-lo a disposuiciío de la mateixa.

  Manquen encara tres mesos per que aquest partit es disputi, i el Reial Madrid no vol ni sentir parlar de posar el seu estadi un cop més oper veure con el Barça alça de nou la Copa,. se suposa que també pel fet que van ser exclosos de la competició per aliniació inderguda.

  Sigui com sigui, és d'esperar que algun Club presti el seu estadi per que els afeccionats a l'esport-rei puguin gaudir d'un d'aquells partits que hom qualifica com "d'infart". I, com es sol dir en aquestes situacions; que guanyi el millor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada