dijous, 5 de novembre del 2015

POPULAR O INPOPULAR?

  Les noves normes respecte dels edificis ordenen que, si aquests són molt antics, es restaurin, tot deixant-los la façana tal com va ser construïda. Per això valen les tasques de neteja que, senzillament, desprenen la pàtina que el temps i la contaminació han deixat a les pedres i elements ornamentals que la cobreixen.

  Però aquestes normes també ordenen que, si les entrades als edificis tenen barreeres arquitectòniques que impideixen entrar a persones amb mobilitat reduïda o que van en cadira de rodes, es pugui fer un accés, adequat a aquestes persones, una condició que han de tenir llocs com edificis oficials i altres edificis d'utilitat pública.

  A la Gran Via de Girona, fent cantonada amb el Carrer Nou, hi ha la oficina central d'una d'aquestes entitats bancàries que podriem anomenar; "de tota la vida". L'edifici que la conté ha patit recentment un d'aquests "rentats integrals de cara", tan de dins com de fora, que l'ha deixat com si realment haguéssin acabat de construïr-lo ara mateix.

  Però les escales de la porta principal segueixen allà. I aquí està la pregunta; Es que ningú s'ha rcordat de fer aquesta oficina bancaria accessible per a les persones discapacitades?

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada