dijous, 26 de novembre del 2015

L'ESPORT ÉS COSA DE TOTS

  Fa uns pocs dies llegia en un servei informatiu en linia una notícia que feia referència a un esgarrifós episodi de violència en un partit de futbol de categories inferiors.

  En concret, els fets van tenir lloc a Andalusia,en el decurs d'un partit entre dos equips de categories inferiors, concretament, aficionats, quan una decissió de l'àrbitre en contra d'un dels dos conjunts que s'enfrontaven, va fer que un aficionat fanàtic comencés a insultar de manera molt grollera el Jutge de Linia que, en aqust cas, era una dona.

  Segons el servei informatiu, els insults van durar des del moment de la decissió arbitral, fins el final de la confrontació. I, el més trist del cas, és que el fanàtic es valia dun megàfon per increpar la pobra assistent arbitral, un fet que va provocar que el col·legiat ho reflectís a l'acta de l'encontre.

  Evidentment que l'esmentada acta va tenir el seu efecte, de tal manera que l'aficionat que es va creure superior als àrbitres, ja no podra entrar a cap competició esportiva durant un llarg periode de temps.

  En aquests temps, en que es reclama igualtat entre homes i dones, el millor és considerar que si una dona pot, per exemple,m treballar com a taxista, també pot ser assistent d'un jutge esportiu. I, òbviament, fer-ho tan bé com qualsevol home doncs, independentment del sexe, per fer aquesta feina només cal conèixer bé la normativa de l'esport que s'està arbitrant. I, com a dona, es mereix tot el respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada