dijous, 22 d’octubre del 2015

ENTRE NO CELEBRAR I NO RESPECTAR

  El dia 12 d'Octubre passat es celebrava el Dia del Pilar, festa grossa a Saragossa i, per extensió, a tota la Comunitat Aragonesa. Però també a la resta d'Espanya.

  La polèmica salta ja d'uns quants anys ençà, doncs alguns col·lectius que no tenen res a celebrar, treballen aquell dia com si fos un dia laborable qualsevol. Això si, respectant els qui volen fer festa.

  Però enguany la gota que va fer vessar el got la va deixar cauee; Willy Toledo, un actor polèmic a més no poder, quines opinions són, si més no, causa de freqüents discussions.

  I és que les seves constants sortides de to no deixen ningú undiferent.

  La darrera la podiem llegir el passat dia 12 d'Octubre, a través del seu comprte de la xarxa social; Twitter, quines piulades eren reproduïdes per alguneas agències i mitjans digitals. En elles l'actor carregava grollerament no tan sols contra l'anomenad Dia de la Hispanitat (Recordem que es commemora el principi d'un genocidi del que, quan erem petits i estudiàvem Història d'Espanya, no ens en van parlar mai), fins a fer-ho contra la Verge del Pilar venerada, i molt, no només pels aragonesos, si no també per la Guàrdia Civil.

  És nirmal, i en democràcia acceptat, que algú pugui voler treballar en festa tan assenyalada, més quan hi ha col·lectius als que, pecisament per motius del servei, els toca. Però en tot cas, cal respectar qui vulgui fer festa.

  El que realment aquest actor no vol veure és que, ni la Verge del Pilar, ni molt menys els pobres aragonesos, no tenen cap culpa del que va passar a l'actual Iberoamèrica. I, per tant, són bén dignes de respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada