dimecres, 27 de maig del 2015

UNA MESURA SOCIALMENT CORRECTA.

  Poc abans de tancar el programa del dijous, 28 de Maig passat, arribava a les meves mans la notícia molt bona, per cert, que mwercès a l'aprovació per unanimoitat a l'Assemblea Nacional de la legislació pertinent, les grans superfícies comercials de França tindran, des d'ara, la obligació de donar els aliments que no hagin venut i siguin aptes per el consúm, a ONG que atenen persones sense recursos. I aquells que no siguin aptes per el consúm humà, aniran a la fabricació d ecompost per a l'agricultura.
 
  No fa gaire tremps, un documentalk que va ser emès per la televisió mostrava la gran quantitat d'aliments que es malbnaraten a Europa, concretament a grans superfícies, on molts dels  aliments que no es venen van llençats.

  De fet, a la veina ciutat de Girona, alguns supermercats han arribat a acords amb determinades ONG per tal que aquestes aprofitin els aliments que no es venen i que, en la seva majoria, són aptes per el consúm humà.

  Realment, si totes les grans superfícies comercials del Món féssin el mateix, possiblement  es podria solucionaer el problema de la fam en alguna mesura.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada