dimecres, 13 de maig del 2015

UNA "LLEUGERA" FICADA DE POTA

  El dijous, 7 de Maig, i dintre del programa matinal del Primer Canal de TVE, es va presentar un més dels molts aplicatius que ja existeixen per fer localitzacions mitjançant el mòbil.

  En aquest cas es tractava d'un aplicatiu per tal de tenir localitzades persones grans, molt semblat a d'altres que ja existeixen per localitzar els nens.

  En el moment de mostrar el mòbil on hi havia instal·lat l'esmentat aplicatiu, la presentadora no es va fixar o no va voler fixar-se, no ho sabrem mai, que a la mateixa pantalla on hi havia la icona de l'aplicatiu per localitzar gent gran, n'hi havia una altra d'un servei de contactes pel col·lectiu LGTB.

  L'improvisat "gat", possiblement va passar totalment desapercebut per la majoria de persones que estaven veient el programa. Però com passa amb tot, sempre hi ha qui vigila més de compte i, com no podia ser d'altra manera, va optar per treure el "suc" de la petita relliscada de la presentadora, tot conveertint la patinada en viral.

  El divendres, a l'inici del programa matinal, la presentadora, ja asídua de les relliscades, va voler arreglar-ho, tot preguntant a l'audiència si pensàven que el mòbil en qüestió era d'ella o no acabant, d'alguna manera, de justificar la relliscada.

  Possiblement aquesta senyora no sap, o no vol saber, que els mòbils disposen d'un sistema de configuració que hauria pogut evitar tal ficada de pota, doncs només li calia ocultar la icona d'aquell aplicatiu per que no es veiés durant la presentació. I després, si realment n'és usuària, tornar a activar-la a la pantalla.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada