dimecres, 20 de maig del 2015

UN DIA SENSE MÚSICA

  Cinemes buids, teatres gaireebé buids, sales de concerts, tres quarts del mateix.

  I és que, des que s'han volgut prendre "mesures per recuperar l'economia", a la pobra cultura li ha tocat ballar amb la més lletja, doncs ha vist incrementar l'IVA fins el 21 per cent. I el resultat, el que explicàvem al principi, a més de les incomptable ssales de cinema i llibreries, algunes, fins i tot, "de les de tota la vida" que han hagut d'abaixar persianes per sempre.

  El dimecres, 20 de Maig passat, la protesta la van protagonitzar els músics, que van decidir deixar buides les sales de concerts, suspenent i ajornant els concerts que, per aquell dia, tenien en agenda,. I van ser molts, tan músics, com grups i orquestres, els que van fer aquesta "vaga silenciosa".

  Des de les institucions es culpa la "pirateria". Però ja hem vist que ha poassat uns dies enrere, quan es va celebrar la Festa de Cinema; una munió de persones que van acudir a les projeccions que es podien veure a baix preu.

  Una dita diu que no hi ha pitjor cec que qui no vol veure ls coses. I, com podem comprovar, quan es tracta de recaptar el màxim possible, no importa a qui es perjudiqui. Només els cal mirar cp a un altre cantó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada