dimecres, 26 de novembre del 2014

TOT VA A LA "TELE"

  Quan va aaparèixer la televisió, aquesta era una finestra a l'entrreteniment, la informaciío  i també, per què no, la formació, on confluien programes dels tres tipus; des de `pel·lícules o novel·les, fins a informatius, documentals i, en una època, una proposta, que rebia e nom de "Televisión Escolar", i s'emetia de dilluns a divendres, a les 10 del matí (No vaig arribar mai a veure cap programa d'aquesta proposta).

  La televisió, llavors única, ha anat diversificant-se donant entrada a canals autonòmics i grups privats que produeixen continguts i, evidentment, enriqueixen el panorama de la pluralitat televisiva, malgrat el que alguns pensin.

  Però el ceert és que, en algunes ocasions, els continguts se'ls escapen de les mans. Tal és el cas que hem viscut els darrers dies, en que s'ha especulat molt sobre si la "tonadillera"; Isabel Pantoja, enterava o no a presó, en virtud d'una condemna, imposada per l'Audiència Provincial de Màlaga, per blanqueig de capitals. I el que ha estat més curiós; s'ha especulat sobre quin centre escolliria la cantant.

  El cert és que el divendres, dia 21 de Novembre, aquesta persona ingressava a presó, envoltada de càmeres de les diferents "teles" privades, que van estar tot el dia oferint i comentant les imatges de l'entrada a presó d'aquesta persona.

  Resulta una mica ridícul que, en els temps que vivim, s'acabi mediatitzant una cosa que, en altres paisos, no es mediatitza de cap de les maneres, doncs l'únic que  es fa és, com a notícia als informatius, dir el que ha passat i sense imatges, donat que la Justícia ho prohibeix expressament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada