dijous, 23 d’octubre del 2014

POBRA MALLORCA!

  Les dècades dels 50 i 60 del passat segle XX van ser, d'alguna manera, crucials per tal de promocionar Mallorca i, per extensió, Ses Illes, de cares a un turisme que arribava a la costa espanyola, generalment a la recerca de "sol, alegria, platja, flamenc i toros".

  I de Mallorca, precisament, se'n va fer una amplíssima promoció musical, amb cançons que van, des de "Bajo el cielo de Palma",que va popularitzar el ja desaparegut; Bonet de San Pedro, i ha estat versionat, entre d'altres, per la també ja en vies de dissolució; Orquestra Plateria, fins "El Puente", també titulada; "Puente a Mallorca", que proposava construïr un pont entre València i la llavors encara paradisiaca illa, passant per moltes altres... "Santa Margarita", que va intrerpretar Lluis Aguilé, "Un sueño de amor", que popularitzés en el seu moment; LIta Torelló, "Vuelo 502" ò la mñitica; "El turista 1.999.999.

  D'un temps ençà, però, Mallorca, i més concretament  Magaluf, població molt propera a Calvià, i en ella el barri conegut com a "Punta Balena", les coses no son, ni molt menys, les que es publicitaven anys enrere.

  I és que, des de ja fa mesos, les xarxes socials i també els mitjans informartius electrònics van plens de fotografies i vídeos que reflecteixen uns fets que, d'alguna manera, desvirtuen el caire familiar que, en un temps passat, es va voler donar al turisme de l'illa gran de les Balears.

  El que es cert és que, encara que el grandíssim descontrol que allà regna s'hagi denunciat, segons alguns mitjans publiquen, segueix existint com si les denúncies haguéssin caigut en sac trencat.

  Hi haura alkguna manera d'aturar tan gran descontrol o, al contrari, aquella zona de Mallorca va cada cop més "de capa caiguda", arrossegant, si no s'atura, tota l'illa?...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada