diumenge, 3 d’agost del 2014

L'INSULT FÀCIL

  A principis d'Agost, la plataforma "Periodista Digital" inseria l'extracte d'una entrevista al dramatuirg català; Albert Boadella qui, en altres temps, era un fervent defensor de Catalunya i ara, com si li haguéssin fet quelcom de dolent, no vol ni sentir parlar de TV3, negant, fins i tot, declaracions davant  el mitjà autonòmic, com va passar fa molt poc davant el Congrés dels Diputats.

  En el decurs de l'entrevista, realitzada a l'artista per part de reporters de P. D., Boadella declarava que "TV3 està alienada", en el sentit de que, com a telebvisió pública que és, "balla" al so que li toca el partit en el Govern, un fet que també passa amb TVE i, segurament, amb totes o gauirebé totes les "teles" autonòmiques.

  La plataforma admet comentaris dels lectors, així com respostes d'altres lectors que puguion llegir els comentaris. En aquest sentit, un determinat lector va comentar, precisament, el fet paradoxal del canvi d'actitud de l'artista, que és català, en vers tot el que tingu quelcom a veure amb Catalunya.

  A aquest comentari, un altre lector va contestar, tot corregint una falta d'ortografioa castellana, un fet que a tots ens pot passar. Però, en lloc de quedar-se aqui i callar, el segón lector va anar més enllà i, abusant de la llibertat que la plataforma dona, va tractar el primer de "xenòfob i feixista!".

  Quina "xenofòbia" i quin "feixisme" hi ha en comentar un senzill fet amb paraules planeres i sense cap mena d'excés?. Certament, cap.

  Però el cert és que hi ha qui se li dona un ditet i, com qui no vol la cosa, es prenen tot el braç i, senee cap mena de raó, deixen anar insults gratuïts. No es pot anar així per la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada