dimarts, 29 de juliol del 2014

UN SERVEI A LA SOCIETAT...I EL TREUEN

 La penúltima setmana de Juliol passat, la plataforma; "Periodista Digital" es feia ressó del fet que, amb el canvi en la direcció de TVE, dsesapareixeria un dels programes d'èxit de les tardes de l'hivern passat; "Entre todos".

  L'espai, a manera de la "campanya benèfica", que va ser popularíssima ja fa molts anys, ajudava a famílies en dificultats, moltes de les quals, han aconseguit muntar, fins i tot, un petit negoci mercès a aportacions de persones que trucaven al programa, en un gest de solidaritat.

  Criticat per algun articulista de PD, com a "televisió groga", el cert és que l'espai no deixava de tenir el seu encant, més quan la resta de canals, sobre tot els privats, van plens de l'anomenada "teleporqueria", consistent en tirar-se els plats pel cap i, paradoxalment, cobrear grans sumes de diners per, senziullament, escridassar-se i barallar-se davant d'una càmera.

  Però tornant a la notícia que publicava PD, una plataforma on es poermet fer comentaris, el cert és que n'hi havia un que possiblement reflecteix quines són les intencions del nou home fort del canal públic; amagar una realitat que és palpable, només passejant pels carrers de qualsevol ciutat i veure, on abans hi habvia quantitat de botigues més o menys grans, moltesa de les persianes abaixades, i els cartells de: "En venda", "Es lloga" o "Es traspassa local".

  "No interessa-deia el comentari-mostrar al Món els problemes". I és que, realment, si es mostréssin més les vergonyes d'una crisi que, amb tanta retallada, ha portat molta gent a la pobresa, possiblement es faria quelcom per apaibagar aquesta crisi, doncs sembla que no es fa res, encara que es donin dades "optimistes"

  O és quye, possiblement, a més de la prssió per que s'amagiui la situació actual, també n'hi ha una altra, per part dels "xiringuitos" de discussions i baralles?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada