dijous, 7 d’agost del 2014

MÉS CINEMES TANCATS...

L'estiu que ja ha passaat, o esta passant, l'equador, ens deixa, al menys que sapiguem, tres cinemes més tancats.

  D'una banda, el Club Coliseum, una d'aquelles antigues sales d'una sola i gran pantalla panoràmica i corvada, de la capital catalana, que a finals de Juliol passat abaixava persianes per sempre.

  I, amb els primers dies d'Agost, arribava la notícia del tancament dels cinemes Imax Port Vell, de Barcelona, així com el de Madrid, méss recent el darrer dels cinemes, que oferien pel·lícules en 3D, filmades en un format especialment dissenyat per aquestes sales.

  I és que, entre la pujada de l'IVA, el fet que alguns canals de pagament ofereixen les pel·lícules a poc temps de la seva estrena, les descàrregues i la crisi en general, estan fent que, materialment, ens anem quedant sense sales de projecció.

  Com un trist degoteix, hem anat veient com diferents sales de cinema  han anat abaixanr persianes. Girona, per no anar més lluny, havia copmptat no fa gaire amb unes 43 sales de cinema, de les quals ja n'han tancat, o mig tancat, 11, i Palamós, que en tenia sis, ara ja només compta amb una multi-sala, de tres.

  Possiblement sigui aquesta una nova "erta del cinema". Però, la veritat, no hi ha com poder veure una pel·lícula en pantalla gran, amb tot el que això suposa de detalls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada