divendres, 11 de juliol del 2014

JA EL TENIM AQUÍ!!!

  El recentment ceklebrat Mundial de Futbol del Brasil, un dels més controvertits de la Història, va deixar moltes imatges, algunes de bones, i unes altres de no tant.

   A banda de la brutal acció que va suposar el "trecncament" del jughador brasiler; Neymar, una altra de les males imatges va ser, sens dubte la mossegada que el jugador uruguaià; Luis Suárez, va propinar a un rival concretament a un dels integrants de la Selecció Italiana, lo qual li ha valgut una duríssima sanció per part de la FIFA, organisme que regula, a nivell mundial, l'esport-rei.

  El més xocant, però, és el fet que tot un Barça, club que, fins i tot, dúu a la samarreta publicitat d'UNICEF, s'ha ionteressat per tot un mossegaire, per qui ha pagat, ni més ni menys que 80 MEUR.

  Sembla un contra sentit que un club que se les dona d'haver aconseguit que els aficionats molt violents no puguin entrar al camp, ara aposti, sense pensar-s'ho dues vegades, per un jugador quian actitud antiesporticva ha estat repetidament demostrada i per qui, realment, no s'hauria d'haver pagat ni un cèntim...I és que és com per no voler-lo NI REGALAT!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada