diumenge, 13 de juliol del 2014

PER LA BOCA MOR EL PEIX

  Una antiga dita afirma que "per la boca, mor el peix", en el sentit figurat que, en ocasions, el que un diu, pot perjudicar-lo en alguns aspectes de la seva vida.

  Internet, i la proliferació de les anomenades "xarxes socials", uns portals en els que, a més de pode inserir text, es poden "penjar" fotografies i vídeos, han fet que les persones que hi estàn registrades "airegin" alguns aspectesde la ssva vida íntima, ja sigui en forma de fotografies o de vídeos.

  Ja s'han donat, però, alguns casos en els que la pulicació de determinat tipus d'imatges, ha portat les persones que les han publicat a tenir alguns problemes.

  El darrer cas, i un dels més sonats, sorgia durant aquest darrer Mundial de Futbol, quan sakltaven als mitjans de comunicació fotografies d'una noia, de nacionalitat belgha, i d gran bellesa, en plena acció d'animar la Selecció Nacional del seu país.

  Doncs la protagonista de les imatges, va ser contractada per una importantíssima empresa, de la veina França, dedicada a la fabricació de productes destinats a tenir cura del cabell femení.

  D'aquesta manera, la jove hauria de onvertir-se automàticament en la imatge corporativa de l'esmentada empresa.

  Però, dissortadament, una foto d'aquesta noia, escopeta en ma, amb la "captura del dia", consistent en un antílop Orix, una espècie en vies d'extinció, abatut, que la noia, gran aficionada a la caça, havia penjat al seu compte del popular "Facebook", va engegar el contracte en orris, doncs l'empresa en qüestió és contrària a la caça, a l'experimaentació amb animals, i molt favorable a la conservació d'aquests, i al seu benestar.

  Podem estar registrats en una xarxa social. Però el que cal és vigilar acuradament el que s'hi penja, sobre tot, si les imatges o comentaris poden repercutir en el niostrre tr4eball, no sigui que ens passi com a la pobra model belga qui, a més d'haver perdut el compte de Facebook i la  sucosa feina, segurament que no podra treballar més com a model, al menys, de moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada