dimecres, 11 de juny del 2014

QUAN ENS TOQUEN EL PROGRAMA PREFERIT

Ja fa anys, quan encara no existia TV3, vaig ser testimoni, en un bar de L'Hospitalet de Llobregat, a Barcelona, de l'escridassada que un home d'avançada edat va dedicar a la llavors única TVE quin segón canal va deixar Catalunya sense la retransmissió d'una d'aquestes barbaritats que anomenen "corridas". Era en ple estiu, època en que els escolars fan vacances, i la llavors única "tele" que existia va tenir la bona pensada d'oferir una programació adreçada a tots els públics.

  El dilluns, dia 2 del ja calorós mes de Juny, va produïr-se un fet, si més no, històric, prou interessant com per que tothom estigués pendent del que passava a Madrid, on el rei; Joan-Carles I, s'adreçava per televisió a tot el pais per anunciar la seva abdicació.

  El moment històric coïncidia, casualment o no, amb diversos concursos que emeten diferents "teles" privades, programes que, evidentment, van ser sustituïts per l'esdeveniment.

  Va faltar-li  temps al Twitter per elevar a la categoria de "trending topic" la protesta que es va originar al voltant d'un dels programes, de títol: "MyHyV",
una mena d'agència matrimonial davant les càmers que s'emet els migdies a través d'una de les "teles" privades.

  I és que, si en ocasions passades es tapaven fets importants amb psrtits de futbol, actualment són els fets històrics els que, amb tota la raó del Món, eclipsen altres coses menys rellevants. Però el cert és que, de les piulades que vaig poder llegitr casualment, doncs EP en va posar algunes a l'abast de tothom, es desprènm l'escàs interès que els fets històrics desperten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada