dijous, 19 de juny del 2014

QUÈ PASSARA SI NO FUNCIONA?

  S'han donat, al llarg de la Història, episodis d'autèntica crítica per entrenadors, jugadors i també àrbitres amb cognoms que, precisament, s'ha prestat a la burla dels artífexs del morbo.

  Precisament, i en ocasió del fitxatge, per part del Reial Madrid, d'un tècnic que es deia Benito Floro, es deia que "el mister dels blancs era com una flor".

  El mateix va passar en  el cas de Kakà, que algun graciós va transformar en "caca".

  I, si parlem dels àrbitres. Quói no recorda un jutge, de nacionalitat turca, qui, per més senyes, es deia Babakàn de cognom?. El cert és que una decissió que aquest pobre àrbitre va prendre en un paretit internacional, i que no va agradar gens als fans d'un dels equips que, si malament no recordo, era espanyol, va fer que al llarg d'algunes temporades, tan de la Lliga espanyola, com de la Champions, titlléssin de "babakàn" l'àrbitre que en feia alguna  qyue no agradava.

  Ara li toca al Barça, doncs el combinat blaugrana es veura enriquit pel fitxatge, que ja s'ha tancat, d'Ivan Rakitich, un jugador quin cognom, si així ho consideren els "reis del morbo", pot esser objectre de la més punyent mofa.

  Esperem que els "·reis del morbo" no exerceixin com a tals. I, per respecte i esportivitat, deixin treballar a aquest nou fitxatge blaugrana com es mereix.

  I és que, desenganyem-nos, en moltes ocasions el morbo pot arribar a convertir-se en quelcom perversíssim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada