dimecres, 25 de juny del 2014

EL TURISME DIVERS

Ja fa molts anys, es venia Espanya com a destí turístic. Però la venien d'una manera molt senzilla, fins i tot, vaga. I és que el que més es promocionava no era altra cosa que el sol, la platja, les "corridas" i el flamenc. Aquestes dues darreres, sobre tot, eren les que més venien a l'exterior.

    Espanya, però, no és només això, si no que ofereix molt més, com ara el turisme cultural i, sobre tot, aquell que ens porta a conèixer la Història per saber més de com es vivia en altrres temps, i les joies artístiques que els avantpassats van deixar a tot el territori.

  Darrerament, però, s'està potenciant un tercer turisme, que és el de natura, i no només el que consisteix en fer senderisme, escalada, espel·leologia o esports d'aventura als rius, si no també el gasteronòmic, per descobrir què es produeix i menja a les diferents Comunitats Autònomes.

  Terra d'excel·lents vins el Priorat tindra, dintre de tres anys, un complex de l'anomenat enoturisme, és a duir, adrerçat als amants del vi, tot i que es complementara amb altres aspectes del turisme cultural.

  Però, en aquest cas, no serà per a turistes qualsevol, si no que, segons els promotors de la idea, aquest indret sera per a turistes d'alt poder adquisitiu procedents, principalment, dels Estats Units, Rússia i el continent asiàtic.

  I és que, tal i com diu una dita catalana; "Lapela és la pela". I, si el complex té èxit, no només la comarca on estara ubicat, si no totes les comarques tarragonines se'n beneficiaran molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada