dijous, 27 de març del 2014

ESPORT-REI I POLÈMICA MAJÚSCULA

  El dilluns, 24 de Març, es feia pública una notícia, segons la qual , el President del Barça demanava que es retirés un anunci televisiu que és publicitat d'una determinada marca d'auriculars, en el que apareix Cesc Fàbvregas, jugador de l'equip de la Ciutat Comtal, qui se'ls posa per, materialment, aïllar-se de tot el que la gent pugui dir.

  Dissortadament, l'anunci transcorre a la capital espanyola on, evidentment, hi ha una gran afició pel Reial Madrid. I és que els fanàtics "merengues",  igual que als "culés", voldrien que sempre guanyés el seu equip na cosa normal i que, dit sigui de passada, no només passa a Espanya, si no  que l'esport-rei també desperta passions arreu del planeta.

  L'spot en qüestió no tindria, segurament, tanta transcendència si no hagués estat filmat a Madrid,  i, sobre tot, en un moment del mateix, que hem pogut visionar, no apareguéssin insults a Catalunnya, pronunciats per persones, segurament, alienes al món del madridisme donat que, com ja ha dit en algunes ocasions, Gerardo Martino, el "mister" de torn, els jugadors només han de concentrar-se en el joc i, evidentment, aïllar-se, tal i com Cesc fa a l'anunci,de la rumorologia externa.

  I és que, amb anunci polèmic o sense, el cert és que l'"esport´rei" desperta passions. I, si no, que ho preguntin aquest dies, previs al Mundial, a la gent del Brasil.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada