dimecres, 1 de maig del 2013

UNA "TELE" DE DOBLE CARA

  El penúltim cap de setmana del mes d'abril passat sabiem de la intrusiío que va patir la pàgiona web de 13 TV un canal que, des de fa una mica més de dos anys,  ha vingur a eixamplar el panorama de la TDT.

  Quan es va anunciar l'aparició del nou canal, gairebé tothom va saludar aquest amb una cordialíssima benvinguda, doncs és més bo que hi hagi pluralitat que no pas que no n'hio hagi.

  Un cop posat en marxa el canal, es va anar veient el tarannà del mateisx; de dia és un canal altament religiós, amb la Missa cada migdia i, per Setmana Santa, totes les processons hagudes i per haver.

  Però, de nit, el canal canvia totalment de registre, transformant-se en una mena d'"escratxe" contra tot allò que no sembla ajustar-se a la opinió dels qui assisteixen a les molt atacants tertúlies.

  Pel que fa la programació cinematogràfica, la veritat és que, durant molt de temps, el canal va centrar-se en projectar nombroses pel·lícules, algunes d'elles, fins i tot repetides en moltes ocasions, de tema nazi o pronazi.

  I és que la "tele dels bisbes", com en algçuns mitjans periodístics s'anomena el canal, ha anat guanyant-se amb aquesta, la seva política de doble registre, una mena de mala reputació que els costara molt netejar, encara que ens diguin que és "una altra classe de televisió...Naturalment que ho és!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada