dimecres, 29 de maig del 2013

EL MONUMENT A COLOM...DEL BARÇA

  Algíu em comentava, fa un temps, que a Catalunya es barreja el futbol i, sobre tot, el Barça, amb la política, sobre tot per que al club ja se l'anomena "Més que un club", doncs és un dels símbols, no només de Barcelona si no també de Catalunya. També hi ha hagut crítiquews sobre el fet que quan el Barça juga, es mostrin banderes catalanes i "estelades". Quines, si no?.

  El dimecres, 22 de Maig passat, apareixia l'emblemàtica estatua de Colom, un dels grans símbols de la capital catalana, vestida amb la samarreta del Barça fruit, segons sembla, d'una campanya publicitària que, segons el 3/24 sabia el divendres, 24 de Maig passat, reportara uns 100.000 euros a les arques municipals.

  La polèmica, però, està servida, doncs des de l'altre club esportiu de la ciutat, que és l'Espanyol, els directius van sortir al pas dels fets i, fins i tot, al principi del partit que es va jugar a Cornellà-El Prat, entre els dos equips de la Ciutat Comtal, els més fanàtics espanyolistes van girar-se d'esquena quan els "pericos" van fer el passadís d'honor als flamants campions de Lliga.

  Que "la pela és la pela", això tots ho sabem. Però hi ha altres maneres de fer els coses, i no calia vestir Colom del Barça ni de cap altre equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada