dijous, 25 d’abril del 2013

ARRAN DE LES CRÍTIQUES

  A mitjans del passat Abril, el portal de tecnologia de l'agència Europa Press publicava una notícia en la que es parlava d'un nou aplicatiu que, de fet, desenvolupa una xarxa social.

  "Wopp" és de disseny totalment espanyol, i permet enviar nanovídeos d'uns pocs segóns i, curiosament, en un format gens convencional; el rodó.

  Els artífexs no són, precisament, informàtics, si no dos arquitects que, arran de la crisi, han decidit aparcar el "totxo" i provar sort en un altre camp, tot innovant en el món de les noves tecnologies.

  Com totes, o quasi totes les notícies que apareixen a les pàgines d'Europa Press, aquesta també admetia comentaris. I, curiosament, els dos únics comentaris que hi havia a la notícia eren, si més no, força desconsiderats cap a la idea dels dos creadors.

  Sembla que hi ha qui, no sé si pel fet de ser una creació espanyola o què, peró el cert és que un dels dos comentaris considerava la nova aplicació com una "collonada", mentre que la segona de les opinions qualificava la recent creada xarxa social com una "soplagaitez" (El cert és que cap diccionari tradueix el qualificatiu al català).

     Certament que, en ocasions, ens han arfribat programes que, pel seu aspecte, ens han semblat més una joguina que res més. Però m'agradaria preguntar a aquestes dues persones que han desqualificat la idea dels dos emprenedors què opinarien si, per exemple, la nova xarxa social haguyés sortit d'una de les moltes empreses que hi ha als Estats Units...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada