dimecres, 27 de febrer del 2013

SER MURRI, PERÒ AMB "URBANITAT"

 La nit del dimarts, 19 al dimecres, 20  de Febrer passat, llegia la notícia de que la Federació Espanyola d'Handbol havia defensat la Casa Reial després que una popularíssima humorista televisiva culpés, durant la gala dels Goya, aquest esport de tot el que està passant darrerament.

  L'handbol és un esport que, certament, no en té cap cuilpa de tot el que passa, doncs els qui el practiquen no són, si no esportistes que, ja sigui en categories d'alta competició o en clubs modestos, l'únic que els importa és poder practicar-lo amb llibertat.

  Sembla que es vulgui, d'alguna manera, culpar aquest esport del que un ex-jugador, transformat en autèntic murri, ha fet.. Uns fets que, en primer lloc, han perjudicat el bon nom de Palma i Ses Illes, fins el punt que l'Ajuntament palmesà ja ha fet canviar el rètol de la cèntrica Rambla.

  El cas, com ja hem pogut comprovar, ha fet córrer rius de tinta i també ha generat hores i hores de televisió encara que, la veritat sigui dita, tampoc s'ha aclarit res. I és que, dissortadament, sembla que en aquest país hi ha algúns "murris de guant blanc" que, sense aixecar gran rebombori, minen el bon nom de tot un poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada