dimecres, 2 de maig del 2012

LA FUTBOLITIS MALGRAT TOT.

  La nit del 2 de Maig passat, un mes i mig abans de Sant Joan, els petards, els crits i les botzines dels cotxes van prendre els carrers de molts pobles i ciutats espanyoles. I ho van fer, senzillament, per que el Reial Madrid s'havia proclamat campió de Lliga.

  I és que la futbolitis, aquesta mena de fal·lera per seguir els colors del club o selecció preferida, mouen milers de persones cada vegada que hi ha partit, ja sigui arreu del país o a l'estranger, per seguir partits de campionats continentals o mundials.

  Vivim una crisi que, si ens ho mirem des del punt de vista dels futbolistes d'arreu del planeta, a ells ni tan sols els afecta, donat els sous astronòmics que cobren.

  I és que, en aquest temps de crisi, la paraula "retallada" és la que més està sonant, per que, senzillament, ens diuen que "no hi ha diners"...Però, com veiem amb el futbol, per aquests qui el practiquen de manera professional, sí que n'hi ha, i tots els que volen!.

  Llavors; On estan els diners?...O, senzillament: Què està fallant aquí, oper que uns en tinguin tants i els altres en tinguem tan pocs?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada