divendres, 11 de maig del 2012

GAT PER LLEBRE

  El dia 5 de Maig passat, Barcelona va acollir el Congrès del PP de Catalunya, en què els conservadors de casa nostra van reelegir Alícia Sánchez Camatxo com a Secretària General.

  La dirigent, però, va pronunciar un discurs en el que, tot i semblar que oferia quelcom a Catalunya el cert és que, conservadors com són, ens demostren un cop més que miren cap a un altre lloc, sobre tot si tenim en compte que Camatxo va carregar durament contra la insubmissió fiscal tot dient, de forma suau als catalans, que si marxem de l'Agència Tributària General, evidentment que no podran seguir emportant-se tot el que s'emporten i retornant-nos les escurrialles, tal i com ara fan.

  Aquesta i altres afirmacions de la dirigent popular són una inequìvoca i refinada forma d'atrauere la gent cap a una política de la por, de la mentida i la falsedat.

  I, per acabar d'arrodonir-ho tot, ara es volen fer dir "PP Català", com si amb això volguéssin dir que se sente4n el que mai no s'han sentit.

  De res serveix enganxar un trosset de senyera o una petita "ikurriña" al logo del partit, i així fer-se dir "PP Català" ò "Euskaldún-PP" si, al cap i la fi, el seu discurs, les seves intencions i el seu nacionalisme són altament espanyolistes i recentralitzadors.

  I és que, tal i com diu l'antic refrany castellà: "Aunque la mona se vista de seda, mona se queda".

  Ja n'hi ha prou, senyors del PP, d'oferir-nos gat per llebre, que ja hem crescut!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada