dijous, 26 d’abril del 2012

EL PRIMER INCOMPLIDOR

  Els aldarulls que van tenir lloc el 29 de Març passat després de la manifestació pacífica de Barcelona, en els que algunes entitats, com ara la Borsa de Barcelona van accabar rebent un mal tracte, des d'Interior es manifestava que la incitació a la violència a través de la Xarxa seria castigada.

  No ha trigat ni un mes des dels tràgics fets que van ser condemnats des de l'Executiu i ja ha passat un cas d'incitació a la violència, concretament, des de Twitter, i el responsable de les piulades ja ha estat fulminantment destituït del seu càrrec de responsable de Noves Tecnologies del Reial Madrid, doncs en el seu compte va llançar proclames no ja en pro de la "kale borroka", si no en favor d'una tercera guerra mundial, lo qual és molt més greu encara si tenim en compte aquesta nova legislació.

  El personatge en qüestió nom només demanava la guerra, si no que el que volia era atacar els Sindicats i estava en contra de la vaga.

  Certament que Internet és una gran eina per fer ús, mitjançant ella, de la llibertat d'expressió, i aquest és un dret de totes les persones, sobre tot si hi ha situacions que creiem injustes i les denunciem públicament. Però el que no podem és carregar contra tothom en forma indiscriminada, ni molt menys, desitjar la destrucció d'algunes entitats, com són els Sindicats que, massa que van ser exclosos del panorama públic per l'antic règim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada