divendres, 14 d’octubre del 2011

TRAVESSANTELS LÍMITS

S'acosta de mica en mica la data de les Eleccions Generals, que enguany coincideix en una data massa sgnificativa; alegre per la gran majoria, però per algúns nostàlgics, encara força trista.

De fet les campanyes electorals ja comencen a fer-se, d'alguna manera, des de les noves tecnologies, sobre tot utilitzant unes Xarxes Socials que, tal i com el seu nom indica, són obertes a tota mnena d'opinions, expressades lliurement.

Però el dia 6 del poc tardoral Octubre passat, em sobtava llegir en un mitjà electrònic la notícia de que el PP "captava" comptes de Facebook i Twitter per que els seus propietaris les cedíssin amb motiu d'una convenció que els conservadors van celebrar els dies 6, 7 i 8 d'Octubre passats.

De seguida es va produïr la més lògica reacció en contra, mitjançant un "hashtag" al Twitter que, sota l'etiqueta "#prostituit" englobava, i allotja encara, tota una sèrie de "piulades" en contra del que ja es qualifica de "cessió de la veu".

Certament que aquest partit ja ha anat massa lluny, tot creant una pàgina web, titulada "Yo cambiaría", en la que figura un comptador de les "propostes" que, segons sembla, els han fet arribar. A la mateixa pàgina hi ha dos requadres, per cedir el compte de Facebook o el de Twitter.

Una cosa és recollir propostes des d'una pàgina, habilitada especialment, com altres formacions han fet. I una altra és trravessar unes línies vermelles que separen els interessos del partit i la privacitat de les persones.

Quan no hi ha idees, sembla que tot s'hi val. Fins i tot contaminar els comptes de Twitter o Facebook. I despres de la convenciò què ha passat amb els comptes contaminats?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada