diumenge, 23 d’octubre del 2011

CURIOSITAT A LA XARXA

MySpace és una de les moltes xarxes socials que podem trobar a la ja popularíssima Internet, una de les moltes i lliures formes d'expressió que permeten als seus usuaris fer volar la seva, no sé si dir imaginació o, en algúns casos, anyorança de temps passats.

Unn temps enrere estava registrat al MySpace, i era curiós observar còm, dintre d'aquélla xarxa social, hi ha de tot i força pel que fa la infinitat de petites comunitats que en ella s'han format; des d'amants dels cotxes, les motos, l'esport en general, la pesca, la caça, l'excursionisme i altres activitats, anomenm-les "normals i sanes", fins aquélls que, com ja he dit més amunt, senten nostàlgia de...quan eren molt petits!.

I no és que els agradin les cançons infantils, ni els contes o les pel·lícules de dibuixos o els programes de "Barri Sèsam" o els pallassos de la tele, si no que, per la meva sorpresa, vaig poder comprovar que els agrada, i hi ha profusió de fotos, ni més ni menys que dur bolquers!. Per cert, mai ensenyen la cara, si no que només es mostra el fet que duen bolquers.

Val a dir que, com passa amb algunes altres "conmunitats especials", per aaccedir a aquesta fa falta, a més del registe general de la xarxa social, treure una nova paraula de pas, doncsa són comunitats restrictives.

Curiós i digne d'estudiar-ho, però el cert és que l'extravagància d'algúns arriba fins a límits que, en ocasions, ni tan sols ens hauriem inmaginat mai...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada