dimecres, 2 de febrer del 2011

L'INTERÈS CENTRALISTA

S'acosten eleccions; municipals pel maig d'enguany, i generals per l'any vinent. I, com és natural, tothom escalfa motiors per veure quí sortira en cada una de les convocatòries.

Mentre algúns estàn en plena preparaciío de programa electoral, d'altres no fan més que caldejar, amb les seves decalracions incendiàries, un ambient ja massa escalfat per la crisi.

Tal és el cas del sempre polèmic PP, un de quins "barons" a l'ombra gosava atacar l'Estat dfe les Autonomies com si d'alguna cosa endimoniada es tractés, tot tractant de "miniestats" les Comunityats que, com és el cas de Catalunya, estem lluitant per tenir més autogovern, tot i que la sentyència adversa contra l'E·statut. propiciada per aquéll mateix partit, ja ens va començar a passar la tisora per aquest autogovern.

De fet ja fa molt quie Catalunya dona més a Madrid del que rep de les arques estaals, un fet que he pogut comprovar en persona en el decurs d'un viatrge a una altra Comunitat Autònoma on, fins i tot els autobusos de linia disposen de servei de megafonia que informa els pasaatgers sobre els llocs del trajecte on aqusts s'aturen.

I és que, quan es parla de que "L'Estat de les Autonomies no és viable", no volen dir res més que "Si algunes (...) s'indpenditzen, no rens cauran tants diners"...En fi, que tot són números!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada