dissabte, 18 de setembre del 2010

XULERIA I RAUXA SENSE FI

Aquest prop-passat cap de setmana-divencres, concretament-, i en un acte d'aquélls que ens recorden molt el que feien els representants de les metròpolis amb les colònies d'Ultramar en èpoques passades, el màxim dirigent del partit en l'oposició va passejar-se, en una clara provocació al Marroc, per Melilla, ciutat situada en aquéll país, però espanyola.

El dia anterior, el dijous dia 16, Cristóbal Montoro, qui també pertany al mateix partit, declarava durant el sopart del Club Rotary que "la vaga general cal enterrar-la", tot al·ludint que "es tracta d'un obsolet recurs del segle XIX". Això si, va advocar per una baixada d'impostos (als més rics, segurament) de tal manera que, si acallen la veu dels treballadors, ells poden fer el que els doni la gana.

Per acabar d'arrodonir la demostració de xuleria infinita, la senyora Sánchez Camatxo, presidenta del PPC, no va tenir el divendres dia 17 altre acudit que anar a Badalona,a la barriada d'aquélla ciutat on més gitanos romanesos hi ha, i allà, aplaudir en públic la política del president gal a qui, per cert, la Comissió Europea ja ha obert expedient. I ho va fer amb la rauxa que la caracteritza, de tal manera que diverses persones del barri, entrevistades per TV3, van apuntar que la senyora en qüestió no vol més que demanar vots.

No sé si els dirigents i militants d'aquest partit saben (Haurien de saber-ho, no és tan llunyà) que l'època del colonialisme ja s'ha acabat, i ho va fer amb la cessió a la Xina de Macau per part de Portugal i de Hong-Kong per part del Regne Unit. Tampoc sé si recorden, tot i que evidencien que no, què va passar quan ells estaven en el poder i van abaixar les retribuciins dels funcionaris, que es van trobar amb una vaga d'aquests, també a nivell de tot el territori espanyol. O què va passar quan van decidir enviar soldats a Iraq, que no va ser una vaga, si no el crit unànime de tot un poble de "No a la guera"...Ells, amb la xuleria infinita que els caracteritza, van fer oïdes sordes i titllar els qui no voliem la guerra de "delinqüents".

De tot això només es pot arribar a una conclusió; no han après la lliçó!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada