dimecres, 8 de setembre del 2010

EN VENDA, PER UN TROS DE PA

A principis de Setembre saltava a la premsa una d'aquélles notícies que, d'haver estat protagonitzada per qualsevol ciutadà anònim d'aquest o un altre país europeu, hauria passat desapercebuda.

Però, no sé si per casualitat o per què, el protagonista, i infractor, en aquest cas, no era altre que el professor Jesús Neira, conegut per haver arriscat la seva vida per ajudar una dona a la que estaven maltractant.

Al protagonista de la notícia se'l va trobar conduïnt begut, un fet que, com tots sabem, pot comportar una sanció, no només econòmica, si no de retirada de carnet pena que, en un judici "ràpid", se li va imposar a aquest conegut personatge.

El cert és que, durant algúns dies, la premsa i televisió sensacionalista ha anat plena, no només del fet d'haver estat enxampat, si no de la pena que s'ha imposat a aquest conegudíssim personatge, i del fet que "acata" la mateixa.

De fet, però, ja feia massa temps que Neira estava "a l'ombra" i no es parlava d'ell als mitjans, senzillament per que no hi havia tema per tractar.

Si deixem de banda el be o malament que aquests mitjans més sensacionalistes informen, qualsevol pot pensar, a la vista d'informacions com aquesta, una de tres coses; o bé algúns mitjans viuen d'aquesta mena de notícies, o bé en viuen els seus protagonistes, per donar-se publicitat i, de passada, guanyar-se algún euret extra, o bé tots dos, tan el protagonista com els mitjans, en treuen alguna cosa, sobre tot, amb qui més grossa la fa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada