dijous, 23 de setembre del 2010

"PRINCESA" SENSE PRINCIPAT

Durant els primers anys de vida de Televisión Española existia un programa d'entrevistes. El seu títol: "Ésta es su vida", i en ell es reflectia la vida de persones tals com escriptors, periodistes, cantants, llavors anomenats "canzonetistas" per part del règim franquista, o pintors, arquitectes, escultors, esportistes i, còm no podia ser d'altra manera en aquell moment, matatoros.

De fet, en l'actualitat tenim també programes d'entrevistes, i molt bons, a la tele pública, naturalment.

Però els canals privats s'estàn inclinant massa per tot allò que podria anomenar-se "rosa" o, en algúns casos, ja passa de rosa, per tal de convertir-se en morbós.

Tal és el que el dia 23 de Setembre començava a emetre uin d'aquests canals privats, sota el títol de "La princesa del pueblo".

I és que aquesta persona, entre controvertida i gairebé explotada, encara que sembla que això és amb el consentiment d'ella, ens la fan sortir fins i tot a la sopa.

"Molts canals i més del mateix", em deia fa poc un conegut i antigament company en una emissora de televisió. Certament és així; mentre uns posen aquesta persona fins i tot a la sopa, i l'alaben, d'altres la cririquen de mala manera...En fi, que pel que es pot veure, la guerra entre canals televisius privats ja està servida. I la munició no és altra que Belén Esteban.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada