dimarts, 8 d’octubre del 2024

UN DILEMA QUE ES REPETEIX CADA CURS

 Podem dir que la tecnologia està tan implantada que, mirem on mirem, no ens escapem de vewure una pantalla que, de manera ininterrompuda, emet imatges i missatges.

Tot i que ja fa un mes i escatx que ja va començar el curs escolar, el cert és que, cada principi de curs, hom posava sobre la taula el dilema sobre la presència o no de mòbils a les aules, un tema que sembla ja superat amb la imposició de la prohibició de la presèmncia d'aquests dispositius a les mateixes aules.

A Manresa s'ha anat una mica més lluny, doincs s'ha optat, fins i tot, per donar a cada alumne un despertador per que no s'enduguin el mòbil a l'abitació i, així, deixin d'estar mirant a la petita pantalla.

Fins i tot, s'ha publicat un vídeo de consells, que es pot veure a través del 3CAT. Als restaurants, es posen estovalles de paper, amb consells per incentivar els comensals a deixar el dispositiu.

Certament que la tecnologia ens fa la vida més fàcil. O, al menys, així ho sembla. Però el que és necessari és deixar la petita pantalla de banda i socialitzar una mica més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada