dimecres, 16 d’octubre del 2024

BOTIGUES QUE TANQUEN

 El diumenge passat, el 3CAT informava sobre el tancament d'una emblemàtica pastisseria de Bescanó.

El cert és que, tan a les ciutats, com als pobles petits, tanquen botigues que han estat; "les de tota la vida", on generacions senceres han anat a comprar-hi tan els queviures, com altres productes.

Algunes d'elles, però, després de tancades, "muten" en quelco,m que no te res a veure amb l'activitat original que desenvolupaven els antics propietaris.

Tal és el cas, per exemple, de la botiga de roba d'una coneguda xarxa, que es trobava a la Carretera de Santa Eugènia, a la ciutat de Girona i, que ara, és un bar més.

O el de la Pastisseria; "Glòria", de Palamós, antigament coneguda per la seva qualitat i, sobre rot, er una especialitat de la que, fins i tot, se'n va parlar en un programa televisiu. Avui, i després d'un temps d'unactivitat, és un...kebab.

En alguns pobles petits, fins i tot, quan es tanquen botigues de "les de sempre", es queden sense cap mena de comerç un fet que és, sobre tot per la gent gran, un greu problema.

Tot i això, ja s'han donat alguns casos de famílies joves que s'han fet càrrec, en alguns pobles, d'aquestes "botigues de tota la vida" a les que tornen, precisament, a donar vida.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada