dimecres, 28 de desembre del 2022

ADÉU, 2022

 



    Dintre de dos dies deixarem enrere l'any 2022.

  Aquest ha estat un any en el que bona part del Món ha recuperat la seva normalitqat després del pic de la pandèmia de COVID-19 que ens va afectar.

  També ha estat un any marcat per un Mundial de Futbol que, a més d'haver-se jugat durant la tardor, i en un pais de l'entorn àrab, ha estat parcat per diverses polèmiques, encara que tambné alguna sorpresa; com el fet que un combinat africà; el marroquí, arribés a Quarts de Final per primera vegada a la Història del campionat que va ser guanyat per la Selecció argentina.

  En el camp de les comunicacions, la UE veu amb bons ulls la sustitució, en trajectres curts, de l'avió pel tren, una iniciativa de la veina; França.

  Aquest any serà recordat pels ucraïnesos com a "annus horríbilis", degut a la injusta i injustificable invasió a que Rússia ha sotmès aquell pàis, una invasió que no té cap ni peus, encara que, des del Kremlin, la justifiquin amb arguments sense base. Però Ucraïna va tenir un moment d'alegria, quan la "Kalush Orchestra", guanyava el Concurs d'Eurovisió que, per culpa del mal estat en que ha quedat el pais,. mo es podrà organitzar allà, si no a Regne unit.

  I si el Concurs d'Eurovisió sènior va ser justament guanyat per Ucraïna, el Júnior se l'enduia; Lissandro, un jove cantant francès a qui tothjom ja omença a nomenar; "Elvissandro".

  Es d'esperar que l'any que començarem el proper diumenge  sigui millor que aquest que deixem enrere, i es resolguin tots els conflictes.







  





FOTO: El Carrer Nou de Girona, engalanat.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada