dimecres, 9 de febrer del 2022

XARXES SOCIALS; UNA JUNGLA?

 La darrera setmana de Gener es va celebrar la primera edició d'un ressucitat i rejovenit concurs musical, al que s'ha batejat com a; "Benidorm Fest".

  D'ell va sortir la cantant i cançó que anirà a Eurovisió, que enguany es celebra a Torí. I la guanyadora va ser; Chanel, una cantant nascuda a Cuba, però afincada a Olesa de Montserrat, qui ens presentava una cançó, de títol; "SloMo", a ritme de salsa.

  Les votacions van portar cua. I molta, doncs no només va arribar al Congrés, si no que també va esquitxar RTVE.

  Però, com vam poder compreovar el divendres passat al vespre,  també  ha "esquitxat", i de molt mala manera, tan la guanyadora; Chanel, com Tanxugueiras i els altres participants a l'esdeveniment. I, fins i tot, la portaveu del Jurat de sala.

  Aquesta "esquitxada", va venir a aquestes persones de la ma d'uns mitjans, que són les xarxes socials, creades per relacionar-nos. Però, evidentment, amb tota naturalitat.

  El cert és que la mateixa; Chanel, declarava el divendres a TVE que, degut a les amenaces que ha rebut, ha hagut d'esborrar-se d'una de les més populars xarxes socials.

  Ens pot agradar o no una cançó, una pel·lícula, una novel·la, una obra de teatre, una pintura o una escultura. I podem donar la nostra opinió, també a les xarxes socials. Però el que no hem d'oblidar és que la nostra llibertat acaba on comença la dels demés. I tot es pot fer, des del respecte cap als altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada