dimecres, 26 de gener del 2022

UNA "BRETXA" CADA COP MÉS GRAN


 Ja fa uns quants anys que estem immersos en l'anomenada; "Era Digital", un temps en el que tot, o gairebé tot, passa pel filtre de les noves tecnologies.

  I és que, des d'anar al Banc, que s'ha reduït ara a anar al caixer automàtic. I, si volem ser atesos pel  personal de l'entitat, demanar hora a l'Administrador, que ens ha assignat la nostra entitat, fins a canviar-nos d'operadora del gas, la llum o el telèfon o qualsevol gestió que haguem de fer, cal fer-ho mitjançant telèfons, ordinadors, o ara també des del mòbil o una tauleta.

  A la queixa, per part de la gent gran, contra l'autèntica "aprimada" que els bancs han fet,  en reduir dràsticament les oficines, ara cal unir-hi una altra queixa, consistent en que moltes persones grans, que no estan familiaritzades amb les noves tecnologies, ara es troben amb l'inconvenient de no poder fer segons quins tràmits, degut a que, en ocasions, tampoc són senzills de fer. I molt menys per una persona no familiaritzada amb la tecnologia.

  En una coneguda sarsuela canten; "Avui les ciències avancen que és una barbaritat". El cert és que si. I, sobre tot, per aquells que no hi estan familiaritzats, aquest "avançar" és, possiblement, massa ràpid.












    FOTO: Un ordinador

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada