dimecres, 22 de desembre del 2021

LA TECNOLOGIA QUE TOT HO POT.

 Les noves tecnologies estan cada cop més presents a les nostres vides. Una prova d'això és que ja tenim la intel·ligència artificial entre nosaltres.

  Està encara en fases poc avançades en certs aspectes. Però ja ens permet fer quantoioses coses. Pêr exemplem, per poder posar la música que sona en aquest programa, abans havíem de desplaçar-nos als estudis amb un maletí ple de discos, generalment, de vinil, encara que més tard ja van ser CD's, a més dels que ja hi havia a l'Emissora. Això ha canviat, i ara està tot dins dels ordinadors.

De la mateixa manera, un sistema nou, creat recentment, permet aprendre, des de casa, i amb el mòbil o la tauleta, a tocar qualsevol instrument sense tenir-lo a casa ni haver de fer grans despeses econòmiques ni haver de transportar-lo.

  I és que les noves tecnologi4es ens permeten miniaturitzar tot allò que abans era immens , com els aparells de televisió, abans voluminosos, i anomenats, irònicament; "caixes tontes", i ara s'han transformat en uns panells, cada cop més prims, mercès a la tecnologia.

  La tecnologia, cada cop més present a les nostres vides, és sempre benvinguda sempre que ens ajudi a millorar la nostra qualitat de vida. Però cal esperar que aquesta no caigui en mans equivocades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada