dimecres, 20 de novembre del 2019

GUERRA DE SUPEMERCATS

La proliferació que les grans cadenes de supermercats han experimentat en els darrers anys, ha fet que totes, o gairebé totes, estiguin instal·lades a les nostres ciutats i pobles un fet que, en el cas dels pobles, en ocasions ha ofegat el comerç tradicional, el de barri o poble, les botigues de tota la vida on podiem trobar gairebé de tot.

  Aquesta proliferació ha fet que, d'un temps ençà, hagin començat a aparèixer en alguns mitjans, sobre tot als digitals, algunes notícies que, d'alguna manera, són atacs que, de manera rotativa, es van fent contra una o altra cadena de supermercats, com si realment es tractés d'una "guerra" de supermercats.

  El més freqüent en aquesta "guerra" és el fet que, qui la promou, critica diferents aspectes d'una o altra cadena de supermercats, en el que sembla un claríssim intent per enfonsar-les.

  Dissortadament, però, aquestes crítiques no són altra cosa que "fakes", o notícies falses, per tal de despreestigiar una o altra xarxa de supermercats.I, com a tals notícies falses, amb tota certesa solen caure en pou sense fons. I, amb el pas del temps queden tan oblidades que el prestigi de la cadena criticada segueix tan intacta com el primer dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada