dimarts, 12 de novembre del 2019

"FREE" DE VERFITAT, O DE MENTIDA

En moltes ocasions busquem aplicacions informàtiques per els nostres dispositius per tal de millorar-ne el rendiment o, fins i tot, per realitzar amb ells determinades funcions.

  A Internet hi ha la possibilitat de trobar infinitat d'aplicatius per a diferents usos; des de processadors de text, fins aplicatius d'àudio i vídeo.

  D'ells, n'hi ha de gratuïts, que es poden descarregar sense abonar res a canvi, malgrat que alguns també ens demanin col·laboració, però de manera no obligatòria.

  D'altres se'ns presenten a la web de dscàrrega com a "free", és a dir, gratuïts. En teoria, doncs quan els hem descarregat ens redirigeixen a una segona aplicació que és, evidentment, de facturació tot i que alguns, els menys, ens donen un marge de prova que pot ser de fins un mes.

  Dintre d'aquests "free" de mentida, n'hi ha alguns que, malgrat que ja els hem abonat, ens van traient en pantalla diferents "problemes", quina solució no és altra que seguir demanant-nos diners, amb lo qual resulten ser una mena de "pous sense fons".

  I és que de la mateixa manera que hem de protegir-nos contra atacs de tota mena, haurem d'acabar protegint-nos d'aquells aplicatius "xucladors".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada