dimarts, 22 d’octubre del 2019

PLATAFORMES I SALES DE PROJECCIÓ

  Des que es va inventar el cinema, van anar sorgint sales de projecció arreu del Món unes sales que, si bé durant molts anys van ser senzillament sales de projecció de pel·lícules, els avenços tecnològics les han anat fent cada cop més atractives. Així es va passar de l'anomenat; "Cinerama" al cinema amb so envoltant i, finalment, el 3D.

  El divendres, dia 18 d'Octubre, Europa Press publicava una notícia, segons la qual Edward Norton, tot donant resposta a Steven Spielberg, defensava aferrissadament les noves platafgormes de cinema i sèries en "streaming" en fron les sales e projecció de tota la vida.

  Concretament, Norton assegurava que no són les plataformesw, si no les sales de projecció les que destrueixen el cinema.

  Tots hem pogut veure a la petita pantalla pel·lícules que haviem vist anteriorment a les sales en pantalla gran, unes pel·lícules que a la tele i a les pantalles dels orfinadors, considerablement més petites, perden bona part de la seva gràcia.

  A més, el problema d'aquestes plataformes és que, per poder gaudir dels continguts cal estar-hi abonat i, naturalment, pagar una quota. Però en moltes ocasions tampoc s'arriba a abastar el total de continguts que ofereixen, sobre tot per manca de temps.

  De bén segur que aquestes plataformes han contribuit i contribueixen a la desaparició lenta, pèrò continuada, de les sales de cinema, de tal manera que poblacions que abans en tenioen, ara se'n han quedat sense.

  I què passa amb les persones que, per la raó que sigui, no es connecten a aquestes plataformes?. Doncs hauran d'esperar que, en un futur més llunyà que proper, alguna tele aconsegueixi projectar aquests continguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada