dimecres, 30 d’octubre del 2019

ADÉU, BOTIGUETA DEL TRUETA

  Un bon dia de Juny de 1989, un nou servei arribava a l'Hospital Trueta de Girona. Era un locutori, operat per persones amb discapacitat, posades allà per l'associació; MIFAS.

Vint anys després i, sobre tot, mercès a la popularitat que van assolir els mòbils, aquell locutori  "mutava" en una botiga on es podia trobar de tot; des de diaris i revistes a regals  passant, fins i tot, per carregadors pèl mòbil i, darrerament, fins i tot es podia carregar la Targeta Prepagament d'unes 20 o 25 operadores de mòbil diferents.

  A muitjans del mes d'Octubre passat m'arribava la trista notícia de que el dijous,dia 31 d'Octubre dia del "Halloween", per més senyes, aquella botigueta tancava les seves portes, deixant el centre sense quelcom que no tenia cap ànim de lucre, si no que, a més d eproporcionar un sercvei, proporcionava feina a unes persones que, d'altra manera, possiblement non'hauri4en aconseguida.

  És molt trist veure que quelcom que no feia cap mena de nosa, si no un servei, es vegi, per la circumstància que sigui, obligat a marxar sense altra solució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada